Opstart zaalseizoen & Trainingsschema Zaal

22 november 2022
Nieuws afbeelding

Het zaalseizoen staat weer voor de deur! Het wedstrijdschema voor het zaalhockey 2022-2023 is inmiddels voor de meeste teams bekend. Daarmee ook ons trainingsschema. Deze vindt u in de bijlage.

Volgende week (vanaf 28-11-2022) starten de zaaltrainingen voor alle 11-tal jeugdteams en de 8-tallen. Omdat veel teams ook nog een buiten wedstrijd spelen op 3-12-2022 is er besloten om volgende week (28-11 t/m 2-12) zowel buiten als binnen te trainen. Wanneer er precies binnen of buiten wordt getraind zal via de trainers/coaches/teammanagers van de teams gecommuniceerd worden.

Deze week (t/m 25-11) zullen voor de senioren de laatste buiten trainingen plaatsvinden. Voor (jongste)jeugdteams zullen volgende week (t/m 2-12) de laatste buiten trainingen plaatsvinden.
Vanaf 6-12-2022 wordt er enkel nog in de zaal getraind!

Helaas hebben we als hockeyclub nog steeds maar beperkte toegang tot zaaluren van de gemeente. Hierdoor moeten we als vereniging het doen met het aantal uren dat we krijgen toegewezen. Het zal voor iedereen weer moeilijk en lastig worden om optimaal gebruik te maken van de zaal.

Als je niet kunt trainen met je eigen team vanwege werk of school neem dan contact op met de coördinator van jouw lijn. Deze kan dan kijken met welk team je, eventueel op een andere dag, mee kunt trainen.

Voor andere vragen of opmerkingen over het trainingsschema zaal kan altijd contact worden opgenomen met onze trainingscoördinator via de contactgegevens op onze website.

Allemaal een sportieve en vooral leerzame zaalperiode gewenst!

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT