Het G-team is op zoek naar nieuwe begeleiding!

18 juni 2021
Nieuws afbeelding

Wij zijn op zoek naar enkele vrijwiliggers die ons G-team willen gaan begeleiden. De vrijwiliigers die na dit seizoen stoppen hebben dit jaren met veel voldoening gedaan. Helaas hebben wij op dit moment voor hun nog geen opvolger(s) gevonden. 

Om het G-team met plezier te laten blijven hockeyen zijn wij naarstig op zoek naar enthousiastelingen die zich in willen zetten om dit team op de rails te houden. We zijn op zoek naar een aantal enthousiaste mensen die er écht voor willen gaan en het leuk vinden om de hockeysport te promoten. Het is ontzettend leuk om te doen! Het G-team traint op donderdagavond en ongeveer 1x in de 4 weken spelen ze op zaterdag een wedstrijd.

Ook deze mensen willen graag hockeyen en doen dat met volle overgave. Wil jij ze daarbij helpen? Je krijgt er veel voldoening en energie voor terug!

Heb je interesse of heb je vragen hierover, neem dan contact op met de begeleiding van het G-team, Jeroen de Boer vertelt je er graag alles over: 06-20013800.

Overigens is het team zelf ook nog op zoek naar enkele nieuwe leden, ken je iemand met een verstandelijke/lichamelijke beperking die graag wil hockeyen, neem dan contact op met ons.

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT