CORONA-UPDATE n.a.v. persconferentie 23-02-2021

25 februari 2021
Nieuws afbeelding

Dinsdagavond 23 februari jl. hebben we gelukkig een paar positieve maatregelen voor o.a. onze geliefde Hockeysport mogen ontvangen. Hierdoor kunnen we een aantal activiteiten voor de (jong) senioren gaan opstarten en daar willen we alle leden graag over berichten.

Junioren
Voor onze (jongste) jeugdleden blijven we natuurlijk de doordeweekse trainingen aanbieden en de zaterdagen gebruiken we voor wedstrijden. Met name voor de A-Jeugd zullen daar een aantal wedstrijden tegen jong-senioren bij gaan komen en voor de gehele jeugd gaan we clinics organiseren in samenwerking met Heren 1 & Dames 1.

Senioren
De seniorenteams zijn inmiddels benaderd en er wordt enthousiast gereageerd om trainingen en onderlinge wedstrijden voor leden tot de leeftijd van 27 jaar te hervatten. Komend weekend zullen we een aangepast schema gaan opstellen & publiceren en dan starten we vanaf woensdag 03 maart a.s. 

Vervolg competities
De KNHB heeft inmiddels haar informatie m.b.t. de verschillende scenario’s aangepast & gepubliceerd, deze is te vinden via de volgende link: competitie-hoe-nu-verder?

Blijf gezond, met sportieve groet,

Bestuur VMHC Geel-Zwart

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT