CORONA-UPDATE n.a.v. persconferentie 12-01-2021

13 januari 2021
Nieuws afbeelding

Beste ouders, leden en vrienden van Geel-Zwart,

Afgelopen dinsdagavond 12 januari jl. hebben we helaas weer moeten vernemen dat er geen versoepelende maatregelen mogelijk zijn tot 9 februari a.s. Hierdoor kan alleen onze jeugd blijven hockeyen en moeten de senioren wederom geduld hebben. 

Junioren
Wij hebben de maand december als "pauze" geadresseerd en door het plotseling wegvallen van de zaalcompetitie zijn we ons gaan concentreren op het winterprogramma 2021. Afwegingen hierin zijn geweest:
  • Afsluiten/niet beschikbaar zijn watervelden gedurende december 
  • Beschikbaarheid trainers i.v.m. andere planning dan zaaltrainingen
  • Werkzaamheden complex Geel-Zwart
Deze week zijn de trainingen weer hervat en vanaf maandag a.s. (18 januari) gaan we over naar de "normale" planning waarbij we weer 2x per week gaan inplannen. Vanaf zaterdag 6 februari a.s. gaan we ook weer de zaterdagen indelen met onderlinge wedstrijden voor de jeugd en vanaf deze datum is er ook weer een aangepast programma voor de jongste jeugd.

Gezien het wegvallen van de zaalcompetitie hebben we besloten om aan ieder jeugdlid deze zaalhockeybijdrage te gaan vergoeden. Dit bedrag zal in mindering worden gebracht op de contributie 2021-2022.

Senioren
Het hockeyen voor senioren heeft de afgelopen maanden compleet stilgelegen en blijft  onder de huidige maatregelen onmogelijk. Wij hopen natuurlijk dat de herstart gedurende februari zal plaatsvinden, echter moeten we reëel zijn en kan deze datum weer opgeschoven worden.

Ook voor de senioren hebben we een financiële tegemoetkoming en gaan wij een bedrag per team aanbieden wat besteed mag worden in de kantine van Geel-Zwart, vanaf het moment dat deze weer open is voor spelers & publiek.

Normaliter vindt de 2e incasso van de contributie in januari plaats, echter hebben wij dit vanwege COVID-19 naar eind februari verzet. Niet kunnen hockeyen bij een non-profit vereniging is natuurlijk niet te compenseren door een geldbedrag, echter willen we door het aanbieden van de hiervoor vermelde bedragen een geste doen naar alle leden/teams. Onze begroting laat dit gelukkig toe met de wetenschap dat de contributiegelden 2020-2021 natuurlijk essentieel zijn. 

Blijf gezond!

Met sportieve groet,

Bestuur VMHC Geel-Zwart

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT