In Memoriam: Hans van den Biggelaar

1 april 2020
Nieuws afbeelding

Afgelopen dinsdag 31 maart bereikte ons het droevige bericht dat, Hans van den Biggelaar, oud lid van Geel Zwart op 64 jarige leeftijd is overleden.

Hans is ruim 40 jaar lid geweest van onze hockeyclub. Zijn actieve lidmaatschap heeft hij afgesloten in 2018 bij het team Veteranen C waar hij op 62 jarige leeftijd afscheid nam van de actieve hockeysport. Hans is voor onze vereniging actief geweest als scheidsrechter. Zowel tijdens de competitie, op zater- en zondagen, als bij het bedrijfshockey op de donderdag avonden heeft hij menig wedstrijd gefloten. 
Daarnaast heeft Hans enkele jaren als supervisor diensten gedraaid in ons clubhuis. Hierbij was hij een van de vrijwillige supervisors die de opening van de bar op vrijdagavond mogelijk maakten.

Later is Hans nog actief geweest bij het klusteam op de dinsdagen zodat ons complex er iedere week weer verzorgd uitzag en uitziet.

Wij wensen zijn vrouw Nanny, kinderen: Rob en Inge, Luuk en Marieke kleinkinderen Sara en Lize, en familie veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. In het bijzonder in deze lastige omstandigheden.

Mede namens zijn hockey vrienden van Veteranen C,

Bestuur
VMHC Geel Zwart

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT