Blauwe kaart

23 juni 2019

Op zaterdag 1 juni verrasten teams van Geel Zwart de tegenstander met een blauwe kaart en taart! Met deze actie wil de commissie GROOTS respectvol en sportief hockey stimuleren.

Leuk dat veel teams hun tegenstander verraste! De teams bakten taarten voor de tegenstander en overhandigden die na de wedstrijd met de blauwe kaart. Op de blauwe kaart werd door de Geel Zwart teams een compliment geschreven voor de tegenstander. De teams aten na de wedstrijden gezellig samen de taart. We ontvingen leuke reacties en foto’s. 

De meisjes van MF1 maakten deze mooie cup cakes en vonden het fijn dat de tegenstander zo aardig voor ze was!Onze meiden hebben een cake gebakken en aan Hopbel MB2 gegeven. Ze hebben veel plezier beleefd aan de reactie van Hopbel. De coach was enthousiast over het idee. Dat hebben jullie gedaan commissie en wij de uitvoering. Al met al dus geslaagd! GROOTS!De meiden van MD4 maakten deze mooie foto taart voor hun tegenstander MD9 uit Den Bosch, samen genoten ze na de wedstrijd van deze heerlijke taart!De meiden van M8E1 hebben deze mooie taarten zelf gemaakt en samen met de coaches hebben ze de blauwe kaart geschreven. De taart hebben de meiden samen met de tegenstander opgegeten, heel sportief!

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT