Praktijk training voor zaalscheidsrechters zaterdag 30 november

7 november 2019

Bij het zaalhockey horen andere spelregels. Nu weten we vaak wel de veldspelregels maar de zaalspelregels zijn we vaak alweer een beetje vergeten. En als we de theorie wel kennen dan missen we vaak een stukje praktijk als scheidsrechter. Om wat meer over de fluitpraktijk te weten te komen bieden we de mogelijkheid voor deelname aan een demo-training. Je kan het ook een opfris moment noemen. 
  
Er worden 2 wedstrijden georganiseerd waarvan delen van de wedstrijd door de deelnemende scheidsrechter mag worden gefloten onder begeleiding van ervaren coachende scheidsrechters. Zij zullen jou voorzien van nuttige info tijdens de wedstrijd. Hierdoor kan er direct worden ingegrepen om jou meer inzicht te geven en hoe te handelen. De teams die de wedstrijd spelen zijn vooraf geïnstrueerd om ook jou te helpen. Samen proberen we er beter van te worden en proberen we een handvat te geven voor betere zaalarbitrage. 

Elk lid met een scheidsrechterskaart kan deelnemen aan de demo-training. Echter er zijn maar een beperkt aantal plaatsen voor deelname. Heb je interesse voor deelname, mail dan naar: [email protected]


Praktijk training dus voor de actieve zaalscheidsrechter. Hoe moet ik fluiten? Waar moet ik op letten? Wat niet te doen? Wat wel te doen? Tips & Trics.

Bij vragen kan je contact opnemen met Marc Kennis: [email protected] of 06-52260663.

Wanneer: zaterdag 30 november
Waar: sporthal De Bunders
Tijd: 12.00 tot 14.00 uur 

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT