Lid worden

Van harte welkom op de aanmeldingssite van Geel-Zwart. Word jij graag lid van hockeyclub Geel-Zwart? Vul dan onderstaand inschrijvingsformulier in om je aan te melden. Dit zal worden verzonden naar de ledenadministratie. Lees onderstaande informatie aandachtig door vóór het invullen van het inschrijfformulier.

Algemeen
Dit inschrijfformulier is ervoor om je in te schrijven én de juiste gegevens te verkrijgen om je bijv. bij het juiste team en/of bij de juiste trainingsgroep te kunnen indelen. Maar ook als je GEEN LID maar graag VRIJWILLIGER wilt worden.

Meld jij je aan als spelend jeugd- of seniorlid, dan ben je vanaf de datum van inschrijven lid van de vereniging en kun je binnen 4 weken je lidmaatschap opzeggen via [email protected] en [email protected] zonder dat dit kosten met zich meebrengt!

Categorieën:
- Benjamins: voor kinderen vanaf schooljaar groep 2
- 3-tal hockey: voor kinderen vanaf schooljaar groep 3
- 6-tal hockey: voor kinderen vanaf schooljaar groep 4
- 8-tal hockey: voor kinderen vanaf schooljaar groep 6
- 11-tal hockey: voor kinderen vanaf schooljaar groep 7
- Seniorleden: vanaf 18 jaar en ouder

E-mail
Binnen onze vereniging is de 'e-mail' een heel belangrijk communicatiemiddel. Alle leden, trainers, coaches, vrijwilligers, enz. moeten daarom een e-mail adres opgeven. Junioren beneden de 16 jaar moeten daarom 'verplicht' ook het e-mailadres van de ouders opgeven.


Vrijwilligers
Geel-Zwart heeft een gezellige club vrijwilligers. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de vereniging, met name voor onze JEUGD. De vereniging bloeit het beste onder de motto’s; 'vele handen maken het werk licht' en 'samen de dingen doen is een vorm van sociale betrokkenheid en gezelligheid'. Binnen de vereniging hebben we naast de sporttalenten vele andere talenten, zoals kennis en vaardigheden heel hard nodig om onze club te kunnen runnen. Neem het onderhoud van gebouwen, velden en materialen. Maar ook voor allerlei andere uiteenlopende zaken zoals training, coaching, toezicht jeugd & trainingen, organisatie in het algemeen, zakelijke kennis- en netwerken, bar- en keukenvaardigheden, entertainment, muziek, arbitrage etc.

Ben jij iemand die onze vereniging kan en wil helpen? Het bestuur, de leden en alle vrijwilligers, zullen ontzettend blij zijn met jouw hulp! Heb je interesse om de club te steunen met vrijwilligerswerk (vrijwilliger, coach, trainer, commissies, helpen bij activiteiten, scheidsrechter)? Meld je dan aan via [email protected].

Wat heb ik nodig als ik ga hockeyen?
- Hockeystick
- Scheenbeschermers
- Bitje
- Sportkleding (als je wedstrijden gaat spelen moet je een officieel Geel-Zwart outfit hebben) Dit tenue is exclusief verkrijgbaar bij Sport 2000. Houd in de aanloop naar het nieuwe seizoen de Geel-Zwart website in de gaten, want via de speciale clubaanbieding bij Sport 2000 krijg je als lid een aanzienlijke korting.

Goede zin en enthousiasme!
We verwachten dat je tijdens de trainingen en wedstrijden aanwezig bent om samen met je team veel te kunnen leren en lekker te kunnen hockeyen.

Degenen die willen sporten maar hiertoe om financiële redenen niet in staat zijn, kunnen een beroep doen op het Sportfonds van de Gemeente Veghel.

Contributie seizoen 2022-2023
Senioren € 323,00
Jong Senioren € 290,00
50% Senioren € 223,00
Duo-Lid Senioren* € 249,00
Junioren A & B € 281,00
Junioren C & D € 247,00
Junioren E8 € 209,00
Junioren E6 € 176,00
Junioren E3 € 161,00
Benjamins € 120,00
G-hockey € 141,00
Midweekhockey € 152,00
Recreanten € 152,00
Walking Sports € 120,00
Niet spelende leden € 103,00
Vriend van Geel-Zwart €   30,00
Toeslag zaal senioren/team € 200,00

Eerstelijns junioren (D1, C1, B1, A1) en senioren (D1 en H1) krijgen een toeslag van € 80,-  en tweedelijns meisjes junioren (D2, C2 en B2) krijgen een toeslag van € 30,- op bovengenoemde contributie.

Duo-lidmaatschap seniorenteams*
Met het duo-lidmaatschap is het voor twee duo-leden mogelijk om samen als één volwaardig lid in een competitieteam te spelen. Om in aanmerking te komen voor het duo-lidmaatschap, dient aan de volgende voorwaarden voldaan te worden: 

Het duo-lidmaatschap is alleen mogelijk bij seniorenteams.
Een team bestaat uit minimaal 14 'full time' spelers. Heeft een team bijv. 18 spelers op de lijst staan, dan kunnen er dus 2 duo’s aangemeld worden.
Een duo dient zich gelijktijdig aan te melden en aan elkaar gekoppeld te zijn.
Het duo bepaalt onderling hoeveel wedstrijden per duo-lid worden gespeeld.
Voorafgaand aan ieder hockeyseizoen dient een duo-lidmaatschap opnieuw te worden samengesteld & bevestigd. 

Als duo-lid betaal je € 249,- per persoon, dus € 498,- per duo. Dit is hoger dan een regulier lidmaatschap omdat we voor beide leden aan de KNHB moeten afdragen. Het duo-lidmaatschap kan worden aangevraagd door een mail te sturen aan de ledenadministratie.

Inschrijving gedurende het seizoen

Bij aanmeldingen gedurende het seizoen wordt de contributie pro rato berekend.

Start een lidmaatschap na aanvang van het seizoen, maar voordat de helft van de wedstrijden van de herfstcompetitie gespeeld is, dan is de volledige contributie verschuldigd.

Start een lidmaatschap na 1 januari in het lopende seizoen, dan is 50% van de contributie verschuldigd.

Heb je vragen over de contributie, stuur dan een mail naar [email protected]

Lees tevens het informatie-boekje. Het bestuur wenst je van harte welkom bij onze vereniging!


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT