Initiatieven in het kader van GROOTS!

19 oktober 2016

In de afgelopen periode zijn er diverse mooie acties geweest in het kader van GROOTS. Veel van deze acties zijn met leuke foto’s terug te vinden op de Facebookpagina van Geel-Zwart maar we willen ze hier ook even onder de aandacht brengen. Vooral om de teams hiervoor even in het zonnetje te zetten: Top gedaan!
Daarnaast ook om te laten zien dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn om een bijdrage te leveren aan het ‘GROOTS zijn op Geel-Zwart’. We hopen dan ook dat er nog meer van dergelijke acties zullen volgen!

Dank je wel MA1 voor het helpen ophangen van de sponsordoeken!Benjamins, de O van opgeruimd is aan jullie goed besteed: er ligt heel wat minder rommel op het terrein na de opruimactie door jullie.MD1, wat een lekkere lunch hebben jullie gemaakt voor jullie tegenstander uit Maastricht.Een superactie door Dames 2 in de week van de scheidsrechter: voor beide scheidsrechter een heerlijke verrassing.En al wat langer geleden maar toch een vermelding waard: MC1 verzorgt tijdens de vierluik in de oefenperiode een lunch voor HCAS, MOP en Zaltbommel.Ontzettend trots is MD2 op hun trainster Carlijn. Met veel enthousiasme wordt Dames 2, het team van Carlijn, aangemoedigd.Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT