Winnen, winnen, winnen?!

15 oktober 2016

Draait sport voor kinderen vooral om winnen? Nee blijkt uit onderzoek. Voor kinderen zijn vriendschappen, jezelf ontwikkelen en plezier belangrijker. Voor ouders is dat soms lastig, dat bleek uit de theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’.

De voorstelling ging over hoe jij als ouder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Dat je zoon of dochter zich optimaal kan ontwikkelen en dus goed gaat presteren. In de voorstelling is de vader coach van zijn puberzoon en stapt hij enkele keren in bekende en minder bekende valkuilen. Daardoor verliest de zoon het plezier in zijn sport en wil er mee stoppen. Gelukkig leert de vader op tijd de lessen van sportief coachen en komt het allemaal goed.

Het nieuwe hockeyseizoen wilden we GROOTS beginnen vanuit de commissie GROOTS! Wij geloven dat teamsport een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen kan hebben. De theatervoorstelling is daarvoor een van de activiteiten van dit seizoen. Daarnaast stimuleren we alle teams om kleine en grote activiteiten te organiseren die GROOTS zijn. Iedereen die betrokken is bij Geel-Zwart kan een bijdrage leveren aan een positieve sportcultuur. Voor meer info zie de vaste GROOTS pagina op de Geel-Zwart site, daar komen alle berichten over de activiteiten.



Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT